02 Showbiz

Zoran Šprajc za DJ pultom na Anwa Gjutorku!

Anwa & Heart and Art - Gjutorak 17.4.

Ovog utorka Heart and Art koncept donosi koncert grupe TIX, izložbe studenata ALU i ADU, DJ gostovanja, te modni korner mladih dizajnera. Unutar programa održat ce se i rođendanska proslava ANWA portala koji u neklasičnoj formi nudi recenzije kulturnih događanja u Zagrebu.

Anwaparty3

Gost podrške bit će uvaženi novinar i urednik Zoran Šprajc koji će se okušati u ulozi DJ-a uz omiljeni glazbeni set.Program počinje u 21 sat otvorenjem izložbe fotografija Tonija Renauda i likovnih radova Pietra Bobana. Renaud je student prve godine fotografije na ADU i ovo mu je druga veća izložba koju bilježi u dosadašnjoj, nadamo se sve uspješnijoj karijeri. Pietro Boban studira slikarstvo na ALU, a iza sebe ima već nekoliko uspješnih izložbi.

Space-rock grupa Tix održat će live koncert, svirajući originalnu i autorsku glazbu koja seže od progresivne alternativne rock glazbe sve do suvremene elektronike. Posebnoj glazbenoj atmosferi doprinose razni gitaristički i synth efekti kojima se band služi kako u kako bi stvorili maksimalno uzbudljivu i energičnu, na momente i vrlo psihodeličnu atmosferu. Tix je nedavno snimio i novi singl „My colour blue" u live akustičnoj verziji.

Toni Renaud (izložba)

Fotografijom se amaterski počeo baviti 2006.g. i od tada se ne razdvaja od svog fotoaparata. Dosad je fotografirao ciklus koncerata "Virtuoso" studenata Muzičke akademije u Zagrebu sezone 2008./2009. Već dvije godine zaredom radi za propagandu Zagreb Film Festivala, te 2011 radi kao jedan od službenih fotografa ZFF-a, te je k tome bio i službeni fotograf festivala Eurokaz 2010.g. Iza sebe ima jednu uspješnu izložbu.

Anwaparty2

Pietro Boban (izložba)

Pietro Boban, Dubrovčanin i student druge godine Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, sudjelujući na mnogim izložbama od 2005. godine pridonosi našoj kulturnoj zajednici. Nakon sudjelovanja u europskim grupnim projektima, ilustriranja knjige za mlade, posvećenosti humanitarnom projektu "Dva skalina" (Udruga roditelja djece s posebnim potrebama Dubrovnik, u sklopu kampanje HMZG) i prve samostalne izložbe aktova u Dubrovniku ovaj mladi slikar nastavlja svoj stvaralački ciklus u Zagrebu te s nama na Anwa partyu odlučuje podijeliti par svojih najnovijih djela.

Atmosferu će svojim nastupom dodatno začiniti i Danny Bwoy, drum'n'bass dj s malog istarskog brdašca zvanog Motovun. Zvuk mu je prepoznatljiv po zanimljivom spoju raznih drum'n'bass pravaca; od jungla, neura, dubstepa pa sve do drumstepa i jakog jump up ritma koje sve spaja u jedan set i time publiku dovodi do ludila. Član je Trip to Zion crewa, i dosad je nastupio u mnogim klubovima diljem Hrvatske kao i na festivalima Outlook, Seasplash i Terraneo.

Kao šećer na kraju, nastupit će i DJ Kosa, resident dj-ica Radija 101, iliti stojedinice, koja će vrtiti hitove vaše i naše mladosti.

Za modu pobrinuti će se MwithM, Bee Bit, i Magic pearl by Adri.

Warm up party prije Gjure održati će se u Wine & Cigar baru 22000 Mlija uz program Karauoke.

Vidimo se!

 

Objavi na Facebooku

FACEBOOK KOMENTARI: