02 Showbiz

Pogledajte 'Sestrinstvo' besplatno

Uzmite sedam zgodnih komada, jednostavan i efektan zaplet koji se temelji na riječi 'osveta', elemente teen filma, horora i trilera i dobit ćete novi hit-film za mlade i sve koji se tako osjećaju - 'Sestrinstvo'.

Tijekom obijesne šale pet curica usmrte šestu te se riješe trupla i usput zakunu da neće nikome pričati o tome. Ali nakon godinu dana pojavi se misteriozni ubojica koji, vjerovali ili ne, počne ubijati!!!?? Tko li je to? Ima li veze s prošlogodišnjim događajem?

Nova je ovo ekranizacija scenarija 'Seven Sisters' iz 1983., pa nemojte očekivati nešto novo u svijetu filma, ali dobru zabavu, vrhunske komade, napetost, horor i sve što mladi vole sigurno možete dobiti.

Kako znamo da je kriza i recesija, a vi ste mladi studenti i školarci bez ikakvih primanja (ono malo što zaradite potrošite na alkohol), pozivamo vas da s Klikom odete u kino. Vas 5 (od kojih će svaki dobiti po dvije karte) ide u multiplex Blitz Cinestar, samo nam pošaljite mail u kojem ćete napisati na što ćete potrošiti pare koje ćete uštedjeti poklonjenom kartom. Odgovore šaljite na adresu urednik@klik.hr.

Play video

Fotogalerije

Objavi na Facebooku

FACEBOOK KOMENTARI: