02 Showbiz

Deniz Koyu @ Aquarius klub

Subota, 28.01.2010 Sound Designers present Deniz Koyu + support Martyn Negro & Thalia

Nova mlada, blještava zvijezda u usponu Deniz Koyu, DJ koji je nesumljivo potvrdio svoj veliki talent u elektronskoj glazbi i postao jedan od najobećavajućih DJ-eva u 2012. godini. Dovoljno je reći da ga je MTV prozvao sjajnim novim talentom kojega treba „držati na oku" 2012. godine, a njegov hit „Tung" osvojio je mnoge top liste, te postao nominiran za najbolju dancefloor pjesmu u protekloj godini od uredništva prestižnog časopisa Only for DJs.

U 2011. Denizovi singlovi kao „Tung" i „Hertz" koje je objavio na labelu Flamingo Recordings, kao i njegovi remixevi za pjesme James Blunta „Dangerous" i „Kaskade's "Turn It Down" prerasle su u iznimno slušane i obožavane house klupske himne. Na festivalima diljem zemlje prošle godine vrtili su ga DJ-evi Tiesto, Swedish House Mafia, Fedde Le Grand, Avicii, Alesso, Erick Morillo, David Guetta i Calvin Harris.

denizkoyu

U novu je godinu ušao sa sjajnom suradnjom s Fedde le Grandom na pjesmi „New Day", a spomenuti dvojac će nakon Zagreba krenuti na zajedničku američku turneju.

Subota 28.01.2012. 23h / upad 40kn

www.aquarius.hr

www.facebook.com/DenizKoyuOfficial

Objavi na Facebooku

FACEBOOK KOMENTARI: