Napisao: Antonija Nazor 02 Showbiz

Alex&Stefany pripremaju vruće Fashion noći u Zadru!

Uoči manifestacije Zadar Fashion Nights, organizatorice Aleksandra Grdić i Stefany Hohnjec otkrivaju kako su došle do ideje za projekt

Prvog srpnja Zadar postaje nova modna meka! I to zahvaljujući Aleksandri Grd­ić i Stefany Hohnjec koje su svoj san usp­jele pretočiti u stvarnost. Manekenke su organizatorice trodnevnog modnog spektakla Zadar Fashion Nights koji će se održati 14., 15., i 16. srpnja.

Hohnjec i Grdić - Zadar Fashion Nights 5

Story: Kako se rodila ideja za ovaj projekt?
Alex: Spontano. Osnivanje ZFN bio je logičan slijed jer otkako sam postala misica 2003., stekla sam golemo iskustvo i vidjela i dobre i loše strane ovog posla. Zbog toga se rodila ideja da s mladim ambicioznim ljudima organiziram nešto poput ZNF-a, gdje će biti predstavljene modne kolekcije za aktual­no razdoblje. Na prvom ZNF-u predstavit ćemo seksi, nosive, aktualne ljetne kolekcije domaćih i inozemnih dizajnera. Stefany i ja oformile smo stručni tim; Neven Ciganović je art direktor, surađujemo s fotografom Šimom Eškinjom, a posebno nam je drago što uživamo potporu dviju modnih stručnjakinja – Ane Gojanović i Tihane Harapin Zalepugin. Revije će nositi cure iz agencija Talia Model, Midikenn, kao i naše poznate manekenke.

Hohnjec i Grdić - Zadar Fashion Nights 4

Story: Po čemu se ZFN razlikuje od ostalih modnih događanja?
Stefany: Činjenica je da modnih manifestaci­ja ima puno. Ali također mislim da bi bila šteta da Alex i ja, koje se time bavimo, ljudima ne približimo modu. To je osnovna ideja projekta.
Alex: Prvo, sva se modna događanja koncen­triraju u Zagrebu. Odmalena imam veliku strast prema modi, no ovaj je put ne pokazujem na pisti, nego sam ‘iza kamere’. Posebnost ZFN-a jest u tome što će svi posjetitelji imati mogućnost odmah kupiti odjevne predmete.

Hohnjec i Grdić - Zadar Fashion Nights 2
Story: Koju ste lokaciju u Zadru odabrale?
Alex: Idealnu, u samom središtu. Pistu ćemo postaviti pokraj crkve Sv. Donata.
Story: ZFN će ugostiti i neke važne ljude…
Stefany: Da, ugostit ćemo ugledne goste iz Dubaia i Austrije. U prosincu prošle godine bila sam u Dubaiu na teniskom turniru, gdje sam upoznala Khalafa Al Habtoora koji je vlasnik 20-ak luksuznih hotela diljem svijeta i investitor je koji je zainteresiran za ulaganje u Hrvatsku. Uz njega, dolaze nam i glavni inves­titor trgovačkih centara po svijetu, pa tako i West Gatea – Ernest Kirchmayer i njegovi poslovni partneri.
Story: Pripremate i glazbena iznenađenja?
Stefany: Zapjevat će nam Neno Belan i grupa Connect.
Alex: Program će se nastaviti i na after party­jima, na atraktivnim lokacijama. Prvi u klubu Yahting u Boriku, drugi u klubu Shine, a treću večer zabava se seli u klub Hitch – kod hotela Kolovare. Bit će to pravi fashion partyji.

Hohnjec i Grdić - Zadar Fashion Nights 6
Story: Aleksandra, hoće li doći i vaš dečko Azer Berber?
Uvijek me u svemu podržava, pa tako i u ovom, no mislim da će ga poslovne obaveze spriječiti u dolasku.
Story: Planirate li brak?
Za sada ne. Nismo opterećeni papirom i uživamo zajedno.
Story: Stefany, jeste li možda zaljubljeni?
Trenutačno nisam u vezi i moje je srce slobodno, iako se neki bore za njega. Nikako da srušim zid koji je oko mene.
Story: Ima li to veze s vašom posljednjom vezom s tenisa-čem Tomislavom Perićem?

Hohnjec i Grdić - Zadar Fashion Nights 3

Da. To je bila burna veza, ali je bila prava ljubav. Koliko je bila idealna, toliko je bila i nemoguća. Kad nekoga previše voliš, javljaju se posesivnost, ljubomora i svašta te pogađa. Mož­da ću do kraja života nešto osjećati za njega.
Story: Vjerujete li u ljubav s nekim drugim?
Vjerujem da postoji samo jedna velika i prava bez obzira na to jesu li te osobe ostale zajedno. Sretna sam što sam to doživjela, ali treba se jako potruditi da prava ljubav opstane. Čini mi se da ni s kim više neću osjetiti tako jaku ljubav, ali mislim da ću bez obzira na prekid, prema njemu i dalje osjećati ljubav zato što smo previše povezani.

Razgovarala Antonija Nazor
Fotografije Šime Eškinja

Fotogalerije

Objavi na Facebooku

FACEBOOK KOMENTARI: