02 Showbiz

42 milijuna za 'Petak 13.'

Na opće iznenađenje kritike i radost producenata, remake klasičnog horora 'Friday the 13th' zaradio je čak 42 milijuna dolara u prvih nekoliko dana prikazivanja.

 

Zarada od 42,4 milijuna rekordna je za jedan horor u prvom vikendu. Prijašnji rekord držao je film 'The Grudge' iz 2004. sa 17 milijuna zelembaća manje.

Radnja filma smještena je na Crystal Lake, legendarno odmaralište na jezeru u kojem je Jason već nekoliko puta masakrirao sve živo i neživo. Znate što možete očekivati od američkog horora - red vriske i dreke, red scena u kojima vas redatelj pokušava iznenaditi i tako uplašiti, sisate glumice koje umiru u toplesu, blesav kraj i tako to.

Film je režirao Marcus Nispel, redatelj 'Pathfindera' i remakea 'Teksaškog masakra', a u glavnim ulogama pojavljuju se Jared Padalecki i Danielle Panabaker.

'Petak 13.' trebao bi se početi prikazivati u hrvatskim kinima 2. travnja, a mi preporučujemo našim distributerima da ne odgađaju premijeru tako dugo jer torrenti su vražja stvar kada su filmski hitovi u pitanju.

Play video

Objavi na Facebooku

FACEBOOK KOMENTARI: