03 Hotcool

Welness centar toplica Sv. Martin

Osim po bajkovitoj prirodi u čijem su zagrljaju smještene Toplice Sveti Martin, ta je turistička destinacija danas mnogima poznata i po izvrsnosti svoga wellness centra.

U prilično rijedak spoj prirode - šumske idile, pitomih vinorodnih brežuljaka - i termalne vode, vrlo je pomno ukomponiran i wellnes centar Toplica, koji je, uz ponudu cijelog turističkog kompleksa, pravi mali biser. Dosljedno sljedeći svoju misao vodilju Užitak za tijelo, zdravlje za dušu, u wellnes-u Toplicama Sveti Martin, uspjeli su osmisliti niz tretmana i tehnika masaža, prilagođenih potrebama suvremenog čovjeka.

Premda mlad i ambiciozan tim wellness terapeuta, znalački vođen iskusnom rukom, svakom će gostu ponaosob preporučiti tretman prema individualnim potrebama, kako bi ispunili njegova očekivanjima.

toplice sv. martintoplice sv. martinUz standardne zapadne i istočne masažne tehnike, u wellness centru Toplica Sv. Martin iz svoje bogate lepeze masaža i tretmana, zacijelo će izvući upravo onaj koji će, u kombinaciji s esencijama ljekovitog bilja i eteričnih ulja, imati višestruko blagotvorni učinak na zdravlje i ljepotu svojih gostiju.

U Wellness centru Toplica spremno će vam ponuditi dvadesetak različitih tretmana koji svi od reda jamče tako dobrodošlo opuštanje od stresa i napetosti, vraćaju tijelu moć i vitalnost te uspostavljaju harmoniju duha i tijela.

Pored parne i finske saune, masažne kupke u termalnoj vodi, te medicinske masaže, znalci, ali i oni koji još nisu isprobali užitke iz svijeta spa i wellnessa, ugodno će se iznenaditi učincima aromaterapijskih i aromasoul masaža.

Kao što je poznato, potonje su modernizirana verzija aromaterapije kojom se tradicija pretapa u znanost za duboko djelovanje na tijelo i um. Svaka od četiri Aromasoul masaža koristi njoj prilagođenu, jedinstvenu mješavinu eteričnih ulja karakterističnu za civilizaciju na kojoj se temelji. Tako je, primjerice, Orijentalna masaža zasnovana na drevnoj kineskoj masaži TUI – NA, pomoću koje se tijelo tretira na način da omogućuje pravilan protok energije kroz energetske kanale tijela. Uravnotežuje tijelo, opušta i podiže raspoloženje.

Dok je mediteranska masaža odraz snažnog duha i topline drevnih mediteranskih kultura vezanih uz more, indijska masaža nastoji uskladiti um, tijelo i duh u skladu s drevnom životnom filozofijom AYURVEDA. U kontekstu aromasoul masaža valja spomenuti i arapsku čiji su temelji u drevnoj taureškoj masaži, objedinjujući četiri osnovna elementa – zemlju, vodu, vatru i zrak, a korisniku pruža izuzetan doživljaj za sva osjetila.

U ponudu Wellness centra u Toplicama Sveti Martin uključena je, dakako, i popularna hot stone masaža, bazirana na drevnoj tradiciji korištenja toplog bazaltnog kamenja i terapeutskim učincima esencijalnih ulja. Za one, pak koji više vole slatko masaža toplom čokoladom dolazi kao naručena. Ta je masaža jedna od najugodnijih i najnježnijih, jer poznato je da podražaji potaknuti čokoladom smiruju i upuštaju zahvaljujući izlučivanju serotonina, hormona odgovornog za osjećaj sreće i dobrog raspoloženja. Uz opuštajuće rezultate ove tehnike, tretman toplom čokoladom njeguje tijelo, hraneći, tonizirajući i modelirajući kožu.

Pobornicima prirodnih sastojaka bit će zacijelo zanimljiva njega tijela ljekovitim blatom, takozvana fango terapija prilikom koje se koristi prirodno blato u kojem su se tisućljećima taložili najrazličitiji ljekoviti sastojci, obogaćeno i omekšano za kozmetičku uporabu. Njega fango ljekovitim blatom ubrzava metabolizam, potiče odstranjivanje otpadnih tvari, sagorijeva masnoće, pomaže u borbi protiv celulita, dok kožu dubinski čisti, učvršćuje, otvara začepljene pore, ukratko vraća koži sjaj i mekoću.

Iz svoje wellness ponude, u Toplicama Sveti Martin s ponosom ističu Masažu Toplice Sveti Martin, novi proizvod vlastitog tima. Od pojedinosti uspijevamo doznati tek da je tretman izuzetno relaksirajuć -opušta i osnaži duh i tijelo svakog korisnika, pa će tajne komponente toga tretmana, vjerojatno, moći dokučiti samo oni koji će je i isprobati.

Cijene wellness usluga su, s obzirom na raznolikost i kvalitetu usluga zaista, prihvatljive. Vrata wellnessa u Toplicama Sveti Martin široko su Vam otvorena svakodnevno od 9 do 20 sati, petkom i subotom od 9 do 21 sat.

Na sva dodatna pitanja rado će Vam odgovoriti na broj telefona : 040 / 371 104 ili na

wellness@toplicesvetimartin.hr

Objavi na Facebooku

FACEBOOK KOMENTARI: