03 Hotcool

REVOLUCIJA NA GLAVNOM TRGU! TELE2 DIJELIO BESPLATNO REVOLUCIJU!

100 najbržih Tele2 korisnika koji su požurili po novu tarifu na Trg bana Jelačića nagrađeno s tri mjeseca besplatnog telefoniranja!

Što se to događalo na Trgu bana Josipa Jelačića? Izgleda da se stvorila nevjerojatna gužva zbog nove tarife Tele2 - konspirativno nazvane Revolucija! Prvih sto ljudi koji su se pojavili ispred Tele2 prodajnog centra na Trgu bana Josipa Jelačića dobili su tri mjeseca besplatne Revolucija tarife!

ida_prester_tele2

Važno je reći - prva pretplatnica revolucionarne tarife, postala je popularna voditeljica i pjevačica Ida Prester.

Ako kažemo da je besplatno, onda je besplatno. Nema skrivenih troškova i sitnih slova. Nema naknade za uspostavu poziva, nema minimalnog trajanja ugovorne obveze.

tele2_2

Korisnici će za samo 150 kuna mjesečno ostvariti neograničene razgovore prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u Hrvatskoj. Ponavljamo - neograničene! Uz to dolazi i neograničen broj posve besplatnih SMS-ova. Jesmo li mi to opet rekli neograničeno? Jesmo! Ljubitelji mobilnog interneta na raspolaganju će imati čak 500 MB internetskog prometa.

Svi koji su požurili na Trg dobili su puna tri mjeseca telefoniranja, surfanja i SMS-anja do mile volje - posve besplatno! Uz to su popili i pivo! Živjeli!

Objavi na Facebooku

FACEBOOK KOMENTARI: