Napisao: PeroPenx 03 Hotcool

Što kupiti za osmi martPokloni za urbano-ekstremne djevojke

Mrzimo Valentinovo. Gade nam se dva ta srca, ružice, roza boja i preseravanje. No osmi mart je već nešto drugo. Nema tih zapadnjačkih patetičnih gluposti, a pokloni mogu biti i normalniji. Ali problem nastaje pri izboru poklona, naročito ako vam je cura malo urbanija ili nedajbože ekstremnija

Ali zato i čitate klik, pa smo mi umjesto vas prošetali se po urbanijim dućanima i odabrali par poklona koji će sigurno izmamiti osmijeh na licu vaše drage, ili vas bar spasiti od batina koje bi možebitno dobili. Pokušali smo pronaći poklone iz dvije kategorije ljepših polovica, urbane i ekstremne. Pod ekstremno ne mislimo na ekstremno lijepe, lude ili debele, već na one koje vas svaki slobodni dan tjeraju biciklom na Sljeme, bardom niz Krvavec ili bosih nogu u kupine.

Izabrali smo dva poklona za urbane i tri za ekstremne djevojke. Zašto tako? Uglavnom zato što je urbano puno lakše za pronaći, kada su žene u pitanju, pa smo nekako mislili da vam pri ektremima treba više pomoći.

 

Urbane kraljice


Djevojka koja nikada ne izlazi iz kuće ako apsolutno sve na njoj nije sređeno, ali istovremeno ostavljajući dojam da je samosvjesna, da prati modu i da zna što želi i od nje i od sebe. Pritom joj nisu mrski ni filmovi, glazba, i bilo kakva subkulturalna pojava. Naravno, zna zašto nosi neke marke, a neke ne i što točno želi poručiti svijetu sa svojom maramom oko vrata. Vi nemate pojma što je njena poruka, po čemu su jedne tenisice bolje od drugih, a jedinu poruku koju šaljete svijetu je da ste gladni, nešto bi popili (a da nije loše vino) i poševili bi radije nego Boga vidjeli. Idealni pokloni za nju su:

3. Bicikl Electra Amsterdam Classic 3 Green Sunflower Ladies

 

Urbane stvari 4
Ima li što kulje od izlaska u grad na najkuljem ženskom biciklu u gradu. Tradicionalnog izgleda (retro je in), slike suncokreta na zelenoj podlozi (eko je in), pardon kričavo zelenoj podlozi (ekstremno je in). Mogli bi vam opisivati shimano sustav od tri brzine, kočnicu na pedalama, svjetlo… ali to vašu dragu ionako neće zanimati. Ovaj bicikl je kričavo zelen i ima Cvijet na sebi.

Ustupio: Keindl sport

Trajanje osmijeha na licu: Dva dana + svaki puta kada se ide voziti
Mjeseci kupljenog mira: Do  ljeta i godišnjeg odmora
Mogućnost seksa: Barem dva neplanirana

1. VANS Wellesley by KEREN RICHTER

Urbane stvari 1
Keren je mlada bruklinska dizajnerica (18 joj je godina tek), a iza sebe ima više suradnji i klijenata nego što vi imate prijatelja. Nećemo ih sve nabrajati, dovoljno je samo spomenuti Vans (očito) ili recimo MTV. Oslikava tenisice, skateboardove, majice… Ako vas djevojka nakon ovakvog poklona neće napokon i zavoljeti nešto nije u redu s njom. Ili vama…

Ustupio: Shoebedoo, www.shoebedoo.com

Trajanje osmijeha na licu: mjesec dana najmanje
Mjeseci kupljenog mira: Obnavlja se svaki puta kada dobije kompliment na kavi
Mogućnost seksa: Ovisno o komplimentima, češće nego želite (?!)

Ekstremna luđakinja


Pod ovim luđakinja mislimo na onu pozitivnu ludost koja ih tjera da rade stvari o kojima se druge cure ne usude ni pričati. Uz takvu ženu vam nikada nije dosadno, osim možda onih nešto mjeseci u bolnici dok čekate da vam zaraste slomljena ključna kost. Znamo, izbor poklona za takvu osobu je koma jer i mala pogreška može dovesti do loma kostiju. Vaših, naravno…

3. Artec LAURA HADAR

 

boardKada se pojavljujete na stazi u skijama prinuđeni ste spuštati se niz padinu jer za ništa drugo i niste. Kada se pojavite sa snowboardom možete se samo preseravat na vrhu, malo zastajlat i izgledat dobro. A ako se vaša djevojka pojavi s ovim boardom ne mora se niti znati bordati.

Kupite do 15.3., ponesite sa sobom Klik magazin ili isprintajte ovaj članak i ostvarite popust od 20%
Ustupio: Surf Shop www.surfmania.net

Trajanje osmijeha na licu: par sati, ali se vraća sljedeće zime
Mjeseci kupljenog mira: može izazvati svađu preko ljeta (a kaj ću ja s tim sad??), preko zime idealno
Mogućnost seksa: Izuzetne, ali samo preko zime

2. Necky Kayaks Eliza Composite

 

Urbane stvari 2


Opet  bi mogli pisati o tehnologiji izrade, kvaliteti, neizdrživosti, ali nekako smo dojma da će vašoj izabranici ipak biti bitnije da se pojavio kajak koji je lijep osim što je koristan. Ionako joj se prijateljice smiju da se bavi muškim sportom, pa će ovako imati barem nekakvu satisfakciju. Možda ga posudi i vama koji put. Nakon toga možete postati stilist.

Kupite do 15.3., ponesite sa sobom Klik magazin ili isprintajte ovaj članak i ostvarite popust od 20%
Ustupio: Surf Shop www.surfmania.net

Trajanje osmijeha na licu: Njen neograničen, vaš do prvog njenog spuštanja divljim vodama
Mjeseci kupljenog mira: Ako pod mir podrazumijevate saniranje njenih ozljeda...
Mogućnost seksa: Super, samo ćete morati pronaći neke nove poze

1. Flow 24Real

Urbane stvari 3

Ono što smo rekli za dasku za ovaj vez dignite na n-tu potenciju. s ovim na nogama čak je preporučljivo da ne zna bordati. Mogla bi oštetiti ovakvu ljepotu. Pravo zlato, tj. 24-karatna pozlata, karbon, koža. Kvaliteta je tu neupitna, ali nije ni bitna. Znate kako je sa ženama (i svrakama). Sve što sjaji - vrijedi.

Kupite do 15.3., ponesite sa sobom Klik magazin ili isprintajte ovaj članak i ostvarite popust od 20%
Ustupio: Surf Shop www.surfmania.net

Trajanje osmijeha na licu: Dok se ne uništi pozlata
Mjeseci kupljenog mira: Pogledajte pod osmijeh
Mogućnost seksa: Neiscrpna s vašom djevojkom, i svakom koja je vidi na stazi (i zna da ste vi kupili)

Objavi na Facebooku

FACEBOOK KOMENTARI: