03 Hotcool

Pin up night + special NTR Project upfloor "Synthesis" na BAMBI EYES eventu @ SIRUP 31.03.

Bambi Eyes program 31.03. u Sirupu predstavlja publici novu Hexagen pin up kolekciju.

HEXAGEN je modni brand namijenjen ljubiteljima alternativnog stila života i odijevanja, svima onima koji modu ne doživljavaju konvencionalno i kroz trendove ili jednostavno žele izgledati drugačije. Hexagen kolekcije možete pronaći na internet trgovini www.hexagen.eu ili u fizičkoj trgovini u Gundulićevoj 37/1 u Zagrebu. U ponudi prevladava crna boja no od nedavno inspiraciju pronalaze u vintage stilu. Distributeri su i probranih brandova korzeta i cipela koji variraju od svakodnevnih kombinacija do fetisha, pin-up ili gothic stila. Hexagen je mjesto gdje se može pronaći odjeća i obuća za sva godišnja doba i za svaku priliku, bez obzira tražili nešto u čemu ćete se savršeno uklopiti na alternativnom festivalu ili na radnom mjestu.

Uz Hexagen fashion show publici predstavljamo i MORGANU LE FEY. Osim što je fetish model,vodi radionice burlesque, pleše sa zmijama (burmanskim pitonima), te jedina u Hrvatskoj izvodi old school burlesque performance. Plesala je na raznim eventima, fetish partijima,Trash and Burn American cars 2009,2010 i 2011. Nositeljica je propagandne kampanje za uvoznike prave ruske Votke u HR.

Glazbeni dio programa održava se na dva floora, a za glazbu su ovaj put zaduženi Mile Hund, jedan od najkvalitetnijih electro i nu disco disk jockey-a na području Republike Hrvatske i DJ Neter sa specijalnim programom "Synthesis"na kojem ce se vrtiti ebm, industrial, aggrotech, powernoise glazba na gornjem flooru, a u sklopu partija predstavlja NTR Project (www.ntr-project.com) kao sintezu lifestyle-a, glazbe, ideja i same scene underground goth/cyber subkulture na nasim prostorima.

FASHION Hexagen by Marija Buljeta

BURLESQUE by Morgana Le Fey

DANCE with Tea & Rijad

HOST Miss Tina Transvestita

HAIR STYLE by Renata Jerinic

MAKE UP ART by Petra Sever

DRESS CODE: Pin Up, Vintage, Rockabilly /UPFLOOR (NTR Project): Gothic, Cybergoth, Postapocalyptic, Futuristic, Dark

ULAZ: 30kn

HAPPY HOUR 23-01h

Objavi na Facebooku

FACEBOOK KOMENTARI: