03 Hotcool

KLIK & DUREX PLAY AB Party

Cijelo ljeto vozili smo naš supersigurni DUREX-MOBIL... VOLVO C30 R-design sa 150 KS oslikan najavama KLIK & DUREX PLAY (party-a powered by MALIBU) koji je u PAPAYI i na cijelom Zrću plijenio poglede apsolutno svih; svih prolaznika, vozača u susjednim autima i općenito raskalašene populacije najmračnije party-destinacije u Hrvata i daaaaleeeeko šire. Ekipa je zurila u nas dok smo krstarili obalom i plažama, praćeni gladnim pogledima razgaljenih turista te nadasve ushićenih turistica...

Play video

DUREX privjesak napunjen prezervativom postao je najtraženiji modni dodatak ljeta, kostimirani spermići su bili glavni foto-modeli, hostese mamile osmijehe svakim svojim pogledom, osobito one u MALIBU haljinicama koje su našim čitateljima za svaki osvježavajući JUMBO MALIBU-Cranberry MIX udijelile mali DUREX poklon, i 5-minutnu masažu DUREXovim 2 u 1 masažnim gelom... a DUREX je definitvno bila najčešće izgovarana riječ na cijelom Zrću.

Zahvaljujući DUREXovim prezervativima i lubrikantima skliska atmosfera zavladala je Zrćem i s oba kraja plaže, od Beach Cluba KALYPSO do PAPAYE zavladala je 'slatka' DUREX euforija.

Play video

Fotogalerije

Objavi na Facebooku

FACEBOOK KOMENTARI: