03 Hotcool

HAVANACLUBELCULTOALAVIDA

Mojito je već godinama najpopularniji koktel u svijetu, a taj je trend prisutan od prošle godine i u Hrvatskoj. Ljudi su skužili da je to idealno piće za ljetni party. Treba vam pola deci Havana Club ruma, par kocki leda, malo zdrobljene svježe metvice, sok pola limete, žličica šećera i malo mineralne. Promiješajte i popijte.

17.10.2009. ABSOLUT KL!K PARTY No. 4 U suradnji s tvrtkom Pernod Ricard Croatia i Klikom Fly! bar nastavlja tradiciju dobrih partyja uz Absolut, vrhunsku zabavu, glazbu i djevojke. Pozdravili smo se za ovu godinu s ljetom i nastavljamo u hladnijem režimu teže cuge. Bez obzira koliko mi votki probali, ulili u sebe i prolili po sebi, Absolut nam je baš nekako chi - mislimo, srcu drag i tijelu topao.

Saturday's - welcome to the club with DJ Max DJ Max, autor emisije 'Welcome To The Club', koja se emitira svakog utorka još od davne 1996. na HR2 od ponoći do 6 ujutro, resident je istoimenog programa u Fly! baru koji ide svake subote. Koliko dobre glazbe smo slušali ovog ljeta na Zrću, upravo vam sam DJ Max može potvrditi. Zaplešemo uz hitove koji su bili aktualni ovog ljeta, a da u plesu ne budete usamljeni, tu su svake subote i dvije plesačice. Svake subote uz rezidenciju DJ Maxa uživajte u najnovijim klupskim ritmovima i atraktivnim plesačicama.

HAVANA CLUB GRAND PRIX U prosincu će se održati još jedan već tradicionalni Havana Club Grand Prix u miješanju koktela klasičnim načinom i u Flair disciplini. Na ovom prestižnom natjecanju creme de la creme hrvatskih barmena pokazat će svoje vještine u borbi za vrijednu nagradu: put na Kubu u Ciudad de la Habana, kolijevku mojita. Više informacija uskoro.

Fotogalerije

Objavi na Facebooku

FACEBOOK KOMENTARI: