01 Djevojka iz susjedstva

Postani Klikova djevojka iz susjedstva

Nećemo vas ni pitati imate li želju slikati se za Klik. Nakon stotine i stotine pisama, mailova i usmenih upita možemo pretpostaviti da je tome tako. Stoga smo vam to odlučili i omogućiti. Da, da, od danas možete postati Klikova djevojka iz susjedstva. Pošaljite nam fotografije mailom na adresu susjeda@klik.hr, zajedno sa svim svojim podacima (ime i prezime, adresa, broj telefona i godine starosti)

Zahvaljivati nam možete kasnije, sada je samo bitno da nađete svoju nabolju (najizazovniju) fotografiju, ili napravite novu, i pošaljete nam mailom na poznatu adresu susjeda@klik.hr, zajedno sa svim svojim podacima (ime i prezime, adresa, broj telefona i godine starosti) te se nadate da ćete baš vi biti izabrani za Klikovu djevojku iz susjedstva.

Tko će birati? Svi registrirani korisnici www.klik.hr koji će moći ocjenjivati sve djevojke koje taj mjesec pošalju svoju fotografiju (ne morate slati više fotografija jer ćemo objaviti samo jednu). Vaši će glasovi biti zbrojeni s glasovima našeg stručnog ocjenjivačkog žirija i tako ćemo doći do mjesečne Klikove djevojke iz susjedstva.

A što ona dobiva? Fotografiranje s profi fotografima za tiskano izdanje Klika. Ne, neće odmah na naslovnicu, ona je ipak rezervirana za poznatije žene, ali svoje stranice unutar časopisa će dobiti. A to ne može baš svatko. Osim toga, tu je i vječna slava kao i stotine tisuća bračnih ponuda i ljubavnih pisama koje slijede nakon toga.

Kako ne bismo startali bez ičega, u očekivanju vaših fotografija ovog smo se ljeta prošetali po Zrću te pofotkali nemalu količinu djevojaka koje vam sada predstavljamo i nudimo za glasanje. Odlučite koju želite vidjeti u 101. broju Klika i koja će prva ponijeti laskavu titulu Klikove djevojke iz susjedstva.

Objavi na Facebooku

FACEBOOK KOMENTARI: