02 Urban

KLIK! MUSIC HERO

Dosta vam je skrivanja po garaži?
Postanite KLIK! MUSIC HERO!
Kliknite za svojih 5 minuta slave na KLIK.HR! i pošaljite nam na e-mail: demo@klik.hr:
* fotku svog banda
* autobiografiju
* kontakt (ime i prezime, datum rođenja, adresu, mjesto i poštanski broj, broj mobitela)
* najbolju snimku vlastite pjesme - uploadajte preko www.klik.hr

KLIK vam ostvaruje želje.
Zamislite svoj intervju u Kliku?!
A sad zamislite nastup kao predgrupa nekom od sljedećih koncerata u Zagrebu?
Da, da, sve to može biti vaše.
Bacite se na posao, jer KLIK ov izbor za najbolji demo band upravo počinje!

Svi Zadnji tjedan Zadnji mjesec

test
Dukes of hazzard

Dukes of hazzard - Cry cry cry
Marko Pavlić - vokal, gitara Danijel Ilibašić - bass Nikola Kiseljak - bubnjevi
Više o bandu
O bandu

Redneck r'n'r band iz Karlovca nastao krajem 2009. godine. Većinom nastupamo po bike susretima i sličnim "zabavama".

Naš motto: Budite ono kaj jeste... To je sve...

test
Decomposing Entity

Decomposing Entity - Chosen
Davorin Švaner Marin Lelas Boris Belonjek Filip Ormuž
Više o bandu
O bandu

Decomposing Entity nastao je krajem 2008. godine u Zagrebu kao projekt koji je prerastao u jedan od vodećih bendova na hrvatskoj metal sceni unutar žanra kojeg svira. Death metal i hardcore jedni su od elemenata koje je Decomposing Entity ukomponirao na svoj način, stvorivši žanr kojeg je teško opisati u par riječi i kojeg danas jako malo bendova ( ako ih uopće i ima ) svira. Bend je nastao pod utjecajem raznih metal bendova svjetskih razmjera. Na samom početku postava benda sastojala se od 4 člana ( kao i danas ). Niz okolnosti i situacija doveo je do današnje postave benda koja kao takva djeluje pod jednim imenom. Članovi benda i njihove funkcije u bendu: Davorin – Gitara/Vokal Filip – Gitara Marin – bubnjevi Boris – Bass gitara Mnogobrojni koncerti i iskustvo članova iz bivših bendova veliki su plus u live izvedbi. Dečki su uvijek spremni za live svirku te tako nešto nikada nije predstavljalo potencijalni problem unutar benda. Česte probe, red, rad i disciplina dovela je Decomposing Entity u položaj u kojem se danas nalaze… Učestalo rade na novom materijalu, uvježbavaju „stare“ stvari i nalaze svoj put ka svjetskoj metal sceni… Iza sebe imaju jedan EP pod simboličnim nazivom „ DECOMPOSING ENTITY „ te su nedavno objavili svoj novi singl „ HISTORICAL MONUMENT „ koji je ujedno i najava za skoro snimanje albuma kojeg dečki planiraju početi sa snimanjem na proljeće 2011. godine.

Naš motto: This is breakdown

test
Cardwell 4

Cardwell 4 - Murderworld
Krešimir Kovačević-vokal, Alen Šanteković-gitara, Karlo Pinter-gitara, Boris Bezenšek-bas, Matija Feješ-bubnjevi.
Više o bandu
O bandu

Band je osnovan 2006 godine u Bjelovaru. Bend je počeo s obradama metal, punk i rock bendova poput Ramonesa, Turbonegro, Black Sabbath, Faith no more... Počeli smo stvarati i svoje stvari, a prva od njih je „Tired od you“ stvorena 2006. godine. Prvi nesamostalni koncert smo održali dana 15.09.2007. godine u Bjelovaru u povodu osnutka bjelovarske udruge mladeži „BJU:M“. Nakon toga smo održali koncerte samostalno i s drugim bedovima po lokalnim klubovima ... „Stars“, „Caffe bar Zagreb“ i „Tarkus“. Godine 2009 na nagovor mnogih prijatelja snimili smo prvi demo radi promocije vlastitog zvuka. I dalje radimo na novim autorskim stvarima, a u 2011 planiramo i snimanje demo-albuma i video-spota.

Naš motto: Drž gaće!

test
Drunk Puritans

Drunk Puritans - Ne bježi od mene
Arsenije Kovčić (gitara) Alen Kovač (bas) Andrej Kovač (bubnjevi) Mislav Šljivac (vokal) Leo Binbauer (gitara)
Više o bandu
O bandu

Okupili smo se 12.2.2010., sviramo rock, punk, metal, sve živo i mrtvo, Dosad smo imali mnogo uspješnih gaža, i svirkica i ponosni smo na naše stvari.

Naš motto: Punk nije mrtav, niti smo mi...ako ikad umre, ostat će Drunk Puritansi ...

test
Slobodan Ulaz

Slobodan Ulaz - Zar sam poludio!?
Josip Čop (gitara,vokal,klavir) Matija Ratkaj(bass) Igor Šlat (bubnjevi)
Više o bandu
O bandu

Slobodan ulaz je autorski bend iz Karlovca koji je nastao 2005. godine.Na samim počecima bend je svirao covere, te postupno počeo stvariti vlastitu glazbu. Tako je nastao i prvi demo album ("Slobodan Ulaz demo") sa 4 pjesme koji je promoviran na raznim nastupima. Godinu dana kasnije bend je snimio u Studiu 8 Gimnazije Karlovac u vlastitoj produkciji 6 novih pjesama ("Brod u daljini). Kao i u većini bendova kroz Slobodan ulaz je također prošlo još članova koji zbog svojih druih obaveza ili neslaganja u daljnjem radu nisu nastavili našim putem:) Trenutnu postavu čine članovi koji su od samih početaka u njemu: Matija Ratkaj (bas), Igor Šlat(bubnjevi), Josip Čop (gitara, vokal). Slobodan ulaz je cijelo vrijeme koncertno aktivan najviše na području Karlovca i Zagreba ali i u ostalim gradovima ako im se ukaže prilika.

Naš motto: Zar sam poludio!

test
Made in Taiwan

Made in Taiwan - Strange reflection
Pero Desović - bubnjevi Vedran Filaković - gitara, vokali Ivan Kušt - bass, vokali Matija Vrbanc - gitara, vokali
Više o bandu
O bandu

2006. dva para prijatelja potpuno neočekivano i spontano su odlučili udružiti svoje glazbeno iskustvo (i neiskustvo). Počevši sa preradama poznatih bendova odlučili su se okušati u autorskim stvarima. Sa mnogo truda, zezancije, svađe i prepirke kroz godine stvorili su svoj malo-drugačiji-od-ostalih zanimljivi zvuk. Različiti glazbeni ukusi sve četvorice našli su se na nekoj sredini.

Naš motto: Molim?!

test
Soul Display

Soul Display - Cold Applause
Marko-gitara, Ernest-gitara, Amel-bubnjevi, Dino-vokal/ synth, Sanel-bas
Više o bandu
O bandu

Pet krsnih mladica ciji su zivoti spojeni nicime drugim nego pozivom koji im je obiljezio iduce godine, zapocela su svoje eskapade u vode nepoznatog, svega onoga sto se naziva uzivanjem u zivotu bez odgovornosti, realnoscu preimenovanom u jedan jedini svijet pun poroka uzasnih stvari kojih se libe samo najveci dusebriznici. Prica ide ovako. Nakon nekoliko godina dogovaranja oko imena benda te usputnih proba gdje god bi stigli, tada troclani bend osnovan od strane optimista Sanela I Marka kojima se kasnije prikljucuje Ernest, pocinje 2008 godine sa aktivnim djelovanjem dolaskom bubnjara Amela koji je uvijek bio na probama no cini se da ga nikada nisu primjetili do tada. Zadnja karika u tom lancu srece je bila presudna I ona se vokalom naziva. Nedugo potom u bend stize Dino koji uveseljava mase potpunoscu zvuka koji su ovi jos uvijek idealisticki nastrojeni mladici ostvarili. Ubrzo nakon oformljivanja citave postave pocinju prvi nastupi, uspjesni nadasve. Izmedju ostalog najvaznije je izdvojiti koncerte u Palachu, Teknu, (Rijeka) K.U.C. Lamparna, (Labin) Media Mediterranea festivalu (Pula) itd. Na tim koncertima Soul Display se kalio I nastupao sa OPP, Sintezom, Adastrom, Saneo, Father, I slicnima. U medjuvremenu bend snima nekoliko pjesama koje ce u skoro vrijeme biti spremne za najbolji demo ikad na ovim prostorima. Jedna od tih pjesama se snima na SAE Institutu u Ljubljani koja je izabrana da bude glazbena podloga za prezentacijski video SAE Instituta u kojem opisuju rad I pozicioniranje mikrofona dok se dvije snimaju u radionici pod nazivom Snimaj, Marka Bolkovica u Puli. Tako ovi mladici nastavljaju svoje pohode u srcima mladih I ne tako mladih svojom ocaravajucom glazbom vjesto noseci tonove same esencije mira izmedju svojih nota. No dosta o zapecacenoj proslosti, zapocnimo s pogledom u sutrasnjicu koja im nosi samo pozitivne misli te nadu u minimalizam prvog ulomka. Da istina je dobro ih pogledajte. Oni nece biti zvijezde, oni ce tu priliku posteno prokockat. Ali ce uz to vas I sebe prokleto dobro zabaviti putem.

Naš motto: Mi necemo biti zvijezde, mi cemo tu priliku posteno prokockat. Ali cemo uz to Vas I sebe prokleto dobro zabaviti putem.

test
izaQlisa

izaQlisa - snovi
Danijel Družeta - vokal Adam Miškulin - gitara Nikola Janeš - gitara Tihomir Kešelj - bubanj Leonardo Jakšić - bas
Više o bandu
O bandu

Peteročlana riječka glazbena skupina koja je začeta 2006. godine na ideji stvaranja autorskih skladbi, konačno ujedinjena krajem 2009.godine. Bend je sazrijevao tokom godina, stvarao pjesme, snimao u studiju, "gužvao" se na radiju i sada je konačno u mogućnosti prezentirati se publici u punoj snazi. Što se same glazbe tiče puno je utjecaja sa svih strana...uglavnom dobra glazba 80' i 90', glazba koja "valja"!

Naš motto: Vidimo se!!!

test
GODLIKE

GODLIKE - Liquid Mistress
Saša Pul - Vocal Goran Horvat - Gitara Marko Bujanić - Gitara Dino Peroš - Bas Marin Lelas - Bubanj
Više o bandu
O bandu

Počeci benda sežu do ranog proljeća 2008. kada Bujka, Lelas i Mia nastavljaju glazbenu suradnju započetu ranije u "True to the cause" te novom bendu daju ime koje je zadržao do danas. Ubrzo im se pridružuje Goran koji u njihov zvuk malo žešćeg hardcore-a unosi dozu thrash metala, a nakon probne svirke u bend je primljen i Pul na poziciju ispred mikrofona. U ovom sastavu neumorno vježbaju nekih godinu dana, radeći na autorskim stvarima pod utjecajem bendova poput Sepulture, Pantere, Hatebreed-a, Lamb of God-a i drugih. Debitantski koncert održavaju u Velikoj Gorici u Travnju 2008. Nakon nekoliko koncerata u Zagrebu, Mia napušta bend iz osobnih razloga pa mjesto privremeno popunjava Dario (Inciter) kako bi odradili dogovorene koncerte(Zagreb, Rijeka, Split). U veljači 2010. nalaze trajnu zamjenu za basista, Dinu (Inside My Cascet), odrađuju još jedan koncert u Zagrebu i posvećuju se snimanju prvog autorskog albuma. Bend na repertoaru ima 9 autorskih stvari i nekoliko obrada (Hatebreed, Lamb of God), a zapaženi su po vrlo energičnim i žestokim live nastupima.

Naš motto: Hvala svima koji nas podržavate i slušate Uskoro nam izlazi album pod imenom ''Prayers Of The Wicked'' a prije toga možete poslušati nedavno snimljeni promo pod imenom ''Revolt'' koji možete downloadati na metalium.blog.hr HVALA SVIMA

test
ThroaTTwisteR

ThroaTTwisteR - Suicide Clown
gitara - Bruno Grobelšek bubnjevi - Nikola Pešut bass - Domagoj Kreč vokal - Goran Pavlica
Više o bandu
O bandu

Throattwister je hc/math/groove metal bend iz Zagreba s datumom proizvodnje iz davne 2007. Poznat po svojim energičnim nastupima i razarajućim brejkovima garantira da nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Iako dosta mladi bend, njegovi članovi su dokazali svoju zrelost akustičnom konstrukcijom koja je na nivou pariranja velikim imenima današnje nekonvencionalne metal scene. Nedavno su izdali svoj album prvijenac pod imenom "Cold Images" koji je vrlo pozitivno prihvaćen unutar hrvatske new breed scene. Pripremite se na pregršt down tune groove riffova, ubojitih bass dionica, animatroničkih ritmova i razornih vokala.

Naš motto: energy not yet defined,though still it crushes all

test
Kevlar Bikini

Kevlar Bikini - Suped up machine
Auker-vokal,Berta-gitara,Arlavi-bas,Kicho-banjbu
Više o bandu
O bandu

Kae bilo-bilo je,a sad je-ovo!

Naš motto: Pojačaj i podivljaj!!!

test
ESSENCE

ESSENCE - Eyes Shut
Ivo Frusta Vatavuk - glas Ranko Smoljan - gitara/glas Jan Pele Ivelić - bubnjevi Vinko Rufio Madirazza - Bass
Više o bandu
O bandu

Essence je besmrtni math/hardcore/noise bend iz Splita koji je nastao još davne 1998.god. Do danas su izdali 3 demo materijala ("Dirt in frame"-1998 / "Rea"-2001 / "Larva" - 2004) sa preko 30 autorskih pjesama , a trenutno rade na izdavanju četvrtog materijala koji če nositi naziv "Combustus".Dosadašnjim djelovanjem bend je zabilježio mnogobrojne koncerte od kojih bi posebno istaknuli dijeljene bine sa velikanima kao što su "Today is the day", " Dismember" , "From ashes rise", "Jucifer", "NoMeansNo" ...itd.

Naš motto: Alkoholom protiv droge!

test
Inverted Pussyfix

Inverted Pussyfix - R.I.S.E.
Vokal - Antonio Krolo - Porngrinder Vokal -Vjekoslav Peric - Djogani Gitara - Toni Bumbak - Bimbak Gitara - Gordan Grubišic - Smogi Bass- Duje TicinoviĆ -Tića Bubnjevi - Marin kalajžić
Više o bandu
O bandu

Band je osnovan krajem kolovoza 2007. godine.Idjeja je bila odlicna, ali ostvarena tek kad su se angažirali oslati clanovi postave.u pocetku smo radili probe kao peteroclan band sa par uspjesnih po našem pitanju te ukusu odradenih probi,ali falilo je ono "nešto" da bude perfektno.Dolaskom drugog gitarise u Tonija bumbaka u sjecnji 2008. dobili smo ono nešto sto nas je uveseljavalo. Grind smo odlucili svirati zbog više razoga.jedan od razloga je taj da stvorimo tipicni grind koji nije cisti grincore vec primjesa raznovrsnih tipova glazbe (death,thrash,core,punk).Ali bitniji razlog je bio što naš grad nije imao slican band te smo htjeli biti inovativni.Imamo mnogo uzora Napalm Death,Anal Nosorog,Bolesno Grinje,Sordid Clot,Madball,....

Naš motto: IN PORN WE GRIND ! ! ! WE ARE NOT SEXYST , WE ARE PUSSY LOVERS,SEX & GRIND ! ! !

test
Continuum

Continuum - Dio Vremena
Suzana - Vokal Vale - Gitara Dario - Gitara Siniša - Bas Tonči - Bubanj
Više o bandu
O bandu

Bend, Continuum, nastao je 2000 g. pod imenom Trauma. 2006 g. snima demo album na kojem se nalazi devet pjesama i koji ne nalazi svog izdavača što dovodi do razlaza 2007 g. Stanka traje sve do kraja 2009 g. gdje se bend ponovo okuplja i nastavlja sa svojim radom. Bend je trenutno u fazi stvaranja novog materijala koji nije mijenjao žanr glazbe koji je okarakteriziran kao progressive rock/metal.

Naš motto: Keep on rocking!

test
E.N.D.

E.N.D. - Empty Shell
Alen Babin Davor Babin Ivan Car
Više o bandu
O bandu

In late 1996. first line-up of E.N.D. (Evil Never Dies) was gathered for their first rehearsal in Zadar/Croatia. One year later, serious work starts to be a part of their interests. Through the years, besides the large number of people that passed through, band's image and genre were changing gradually. At first they worked exclusively on HARD-CORE music but in time METAL starts to be the ground zero of inspiration. Today, the stile they grew is based on experimenting with many extreme metal directions but in every way it is combination of fast drums, down tuned guitars, thrashy riffs with occasional breakdowns and polyrhythmical parts followed by mid-pitch screaming vocals. Experience that the band collected over the years can be expressed by a large number of gigs all over Croatia and some in neighbor countries, couple of demo records, videos, participation in compilation CD's, EP, official full length album, countless interviews and presentations for magazines, newspapers, web portals, blogs, Radio and TV shows which gave them status of one of the most known, as one of the oldest active metal bands in the county and wider. First two demos, "Shortest Distance From The Truth" from 1999. and "Thru The Thorns" from 2003. were recorded in "Studijo za sirotinju" studio in Rijeka/Croatia. In the meantime, in year 2001., song called "Free Yourself" was recorded for "Stormbreed" compilation CD of Infaustum projects. Video for that song was recorded and placed on "Thru The Thorns" demo as a bonus. In year 2003. guitar player Segy leaves the band and Mario takes his place. At that time current line up was: Alen on guitars and vocals, Didin on drums, Brane on bass and Mario on guitars. In march 2005. the band recorded three new songs with two new members since the last record. These members were Mario and Brane. This time much more effort was put into production in order to promote the band in the best possible way. This promo EP named "...to the bones!" contains also second video for the song "Pointless Revelation", live pictures and mp3's arranged as flash multimedia interface. This and all other informations can be found on webpage www.evilneverdies.org or www.myspace.com/endzadar along with mp3's, pictures and video downloads. In a list of shows E.N.D. shared stage with: PUNGENT STENCH, ONLY ATTITUDE COUNTS, GOD DETHRONED, NEGURA BUNGET, THE OCEAN, MUNICIPAL WASTE ... among many other foreign and local great names. In October 2005 band suffered a tragedy. They lost a dear friend and a bass player Brane who died from injuries sustained in car accident (rest in peace our friend)! The world has lost one of the most kind, respectable and honest human being and damn fine musician. But according to what Brane would like and the band's strong will, E.N.D. kept playing! As it was the only reasonable solution, common agreement fell and Segy got back in the band, but with a different role. This time as a bass player. In October 2006. E.N.D. signs with DALLAS RECORDS for two of their songs from "...to the bones!" EP for "New Underground - Hard Hitters From Croatia" compilation CD that collected very good reviews. Period from the year 2000-2006 was pretty hard because of the guitarist's/vocalist's (Alen) separation from the rest of the band. Although he lived in another town in order to graduate from university, they still managed to find some time and organize a rehearsal. Things were going very slow but the results are here. After four years of membership, in the year 2007. Mario leaves because he was no longer able to give sufficient dosage of himself for the band to progress, so E.N.D. continues as a trio. Three years after the last recording and one year of hard practicing in a new "three man band" situation, the band finally records their first official full length album called "Depravity". They entered the studio in summer 2008. and a small local publisher releases their album in March 2009. The album has received very good reviews and the new line up left the best impressions so far. For the first time E.N.D.'s album can be found on the shelves of a local CD stores, world wide online shop CDBaby and all major mp3 distributors like iTunes, Amazon, Napster, Rhapsody ... Shortly after the album was released, Segy and E.N.D. part ways again. Segy moves to Germany for good, and the new bassist, Car, kicks in very soon so they were gig-ready in a short period of time. 2009.+ line up: Alen - guitars and lead vocals, Didin - drums and Car - bass and back vocals ...to be continued ...

Naš motto: Piti pive, brate!

test
Moltencore

Moltencore - Beyond Your Comprehension
Hrvoje Košutić - vokal; Antun Glavica - gitara; Mišel Novosel - gitara; Alen Joka - bubnjevi; Admir Mahmutović - bas;
Više o bandu
O bandu

Moltencore is a five piece melodic death metal band from Kutina, Croatia. Their sound is highly influenced by Swedish school of death metal especially by At The Gates, In Flames (old), Arch Enemy, The Crown, Dark Tranquillity but they also tend to add a special touch to their music which distincts them from other melodic death metal bands. So far the biggest success of the band was taking a slot at one of the biggest metal festivals in Europe, Metal Camp 2008 in Tolmin, Slovenia and the band's most important goal is to play live as much as possible. Also the band opened the shows for Behemoth and Bleed From Within. Moltencore's first full length album "Infinite Metamorphosis" is finally out. It can be considered as a recapitulation of the band's first creative period. New songs, somehow different and more modern, are in preparation and should be recorded in late autumn/winter 2010. By now Moltencore have shared the stage with the likes of: Behemoth, Bleed From Within, Pero Defformero, Entreat., The Plague Mass, Ringispil, Analena, Overflow, E.N.D., Flying Donuts, True, Diverzija, Pannonia Allstars Ska Orchestra, Hocu?Necu!, Excuse For Pain, Machine Insufficiency, Sufosia, Avicularia, Drama, Cold Snap, Defiant, Sixpack, Hitman, Paddy's Allstars, Guzva u 16-ercu, Insolitvs, The Rite Of Retaliation, Essence, Violate, Ferocious Mind and many more..

Naš motto: Bolje da sam s frendovima pio rujno vino..

test
Kundyak Mezhie

Kundyak Mezhie - Pale Blue Dot
Branko -gitara i vokal Marijan - gitara Ogi - bass Srki - bubanj
Više o bandu
O bandu

"Bend je osnovan početkom 2005. godine u Splitu. S obzirom na apsurdnost vremena u kojem živimo, naziv "Kundyak Mezhie" se nametnuo sam od sebe. Iza sebe imamo mali broj live svirki od kojih treba istaknuti svirku na West Herzegowina Festivalu u Širokom Brijegu te svirke u poznatim splitskim klubovima poput Quasimoda, Kocke i drugih. Ipak, najviše uživamo u sviranju u garaži gdje provodimo nebrojene sate u istraživanju i stvaranju glazbe. U tom stvaranju ne težimo nekom posebnom zvuku niti želimo slijediti putanje svojih glazbenih uzora, već nastojimo projicirati vlastite emocije, iskustvo i doživljaj trenutka te to upakirati u raznoliku rock glazbenu ambalažu. Osim velike želje za sviranjem i komunikacijom putem glazbe, ne krase nas neke veće ambicije, osim želje da u skoroj budućnosti snimimo album koji ćemo besplatno podijelit vrlo uskom krugu obožavatelja. U bendu sviraju: Marijan Katić (gitara), Srđan Jeličić (bubanj), Ognjen Pavlović (bas) te Branko Dragičević (gitara i vokal). "

Naš motto: Kundyak? Mezhie!

test
Corbansick

Corbansick - Another Nobody
Bistrivoda Ensar - vokal Feđa Šehić - gitara Muhamed Mulaosmanović - bas Dino Osmić - bubnjevi
Više o bandu
O bandu

Corbansick (ponekad znani i kao cBs ili Corban) je formiran u julu 2003. godine. Bend su formirali Feđa Šehić (gitara) i Goran Valka (keybords). Dolaskom tri nova člana koji popunjavaju prostale tri pozicije (vokal, bas, bubanj) bend dobiva kompletnu postavu. Ime Corbansick je izabrano jer je najbolje oslikavalo ono što bend u suštini jeste: SICK CORe BANd. Kao što i samo ime kaže prvobitni pravac benda je bio hardcore ali vremenom to prelazi u mješavinu različitih miuzičkih pravaca kao što su rap, funk, metal, jazz ili jednom riječju crossover. Bend nije gubio vrijeme i odmah se bacio na rad pa su uslijedile prve demo snimke zatim i prve svirke širom BiH. 2005. godine Corbansick je pozvan na «Upgrade» festival u Njemačkoj i bilježi odlične kritike, German Mtv kaže: «Young and upcoming band with a bright future ahead» i definiše njihov stil kao Rap-Core (mješavina hardcore-a i rep-a sa primjesom shout vokala i funky bass dionica). Međutim u septembru 2006. godine ideja ovog benda je mogla biti ugašena kad su tri člana (vokal, bubnjar, basista) odlučila napustiti bend. Da bi bend opstao počinje totalna rekonstrukcija istoga i novi ljudi preuzimaju prazne uloge. Na poziv Feđe i Gorana mjesto vokala preuzima Ensar Bistrivoda, za bubnjeve sjeda Dino Osmić i kao zadnji novi član dolazi Muhamed Mulaosmanović (Mulla) za bass. S dolaskom novih ljudi muzički pravac benda se u mnogo čemu mjenja tako da se do tada postojeće pjesme odbacuju i radi se na potpuno novom materijalu. Nedugo poslije toga iz privatnih razloga jedan od osnivača benda Goran Valka napušta bend ali ostaje jedna veoma važna karika u radu i postojanju benda, tako da je Corbansick sada četveročlana ekipa koja radi na novom materijalu i spremma je za sve nove izazove koji su pred njima! Za opis onoga što danas Corban svira citiraćemo Arnela Šarića koji kaže: «Bend danas zvuči kao najbolji momenti Rage Against The Machine-a, Cypress Hill-a i Deftones-a. Najlakše je reći da su rapcore bend, ali to je i ultimativna uvreda - njihov miks rocka, hardcorea, rapa, funky i jazz zvuka je nešto što trebate čuti uživo!!!»

Naš motto: ne dopustiti sebi da budes jos jedno lice u masi - GET SICK!

test
Make You Bleed

Make You Bleed - Tired World
Zvonimir Gagro, Saša Ivanović, Nikola Grgić, Kristijan Beriša i Vlatko Vidaković
Više o bandu
O bandu

Make You Bleed is a metalcore/melodeath band formed by vocalist Sasa Ivanovic and lead guitarist Zvonimir Gagro in January 2010. After a while the band managed to find missing parts of todays lineup and preparations for recording their demo album "Don't Close Your Eyes" began. 5 track demo album was self-released by the band in May 2010. The band also filmed a video with Art Studio for their song "Tired World" which is due to be released by Christmas. After entering the stages in Vinkovci, Pozega, Vukovar and many more, the band is now preparing for the "Hategiving tour" which will cover Croatia, Bosnia, Montenegro, Serbia, Macedonia and Belgium. The band is going to enter the studio again very soon to record a full length 12 track album. Stay tuned!

Naš motto: Dati 110% od sebe i maksimalno uzivati!

test
Imp

Imp - Puppet
Jura-gitara&vokal Gac-bas Dado-bubnjevi
Više o bandu
O bandu

Bend je nastao 2004 u Belišću. Nakon brojnih problema i promjena članova u ljeto 2009 se nalaze u današnjoj postavi. Krajem kolkovoza 2009 snimaju i produciraju demo u dadinom podrumu...

Naš motto: ...

1 2 3 4