01 Chicks

Ava KarabatićZaigrana Ava ispred objektiva

Koji je vrhunac koji neka lijepa djevojka može doživjeti u Hrvatskoj? Pojaviti se na televiziji? Biti u vezi s poznatim sportašem? Biti u rodu s poznatim sportašem? Osvojiti modne piste? Sve je to ništa prema naslovnici Klika!

Zna to i Ava Karabatić, navodna Balićeva djevojka, navodna Karabatićeva rođakinja - i definitivno manekenka. Ali što joj sve to vrijedi dok ne postane Klik djevojka! Vrhunac je ipak samo jedan. Ako ga ne osvojiš, kao da ništa nisi napravio.

Kao da Stipe Božić umjesto da jednom osvoji Mt. Everest, deset puta se popne na Biokovo i kaže da je to isto. E pa, nije. Stoga Avi čestitamo na ovom iznimnom iskustvu i uspjehu u životu. I želimo joj da je što više viđamo u ovom izdanju. Mi u redakciji. Za vas ostale ne želimo ništa.

Samo da znate da smo za ovaj broj planirali staviti svoje slike u kupaćim gaćicama na naslovnicu, ali onda je niotkuda došao majstor Dolenec i donio nam fotke naše Ave (već smo je počeli svojatati). Nakon duge rasprave odlučili smo se podijeliti ih s vama. Stoga budite sretni, zahvalni i pozovite nas kod sebe na more, ako imate vikendicu i grudi barem malo nalik Avinim...

 

Play video

Objavi na Facebooku

FACEBOOK KOMENTARI: