01 Chicks

Aleksandra GrdićMiss Alex 2.0

Na pješčanoj plaži daleko, daleko od uzavrelog asfalta i kamena sreli smo biće od čijeg pogleda drhte ruke, čiji osmijeh srce pretvara u prah, a od dodira se nestaje u paralelnom svemiru... Čime nas je začarala da je vidimo i kad skrenemo pogled sa slike, tko je sirena bez koje više ne možemo? Seremo - pa to je naša Alex iz broja 39, koja kao i mi zna da ima jako malo čudaka koji umjesto u slike zure u ove retke, no ipak u razgovoru otkriva par razloga zašto joj se ne može odoljeti (dva faksa, buraz!) i gdje je možete sresti već ovog ljeta...

Malo dalje od naše čarobne plaže, u ugodnom ambijentu zagrebačkog lounge bara People’s, Alex nam je ogolila dušu. Mi smo, pak, umjesto da zapisujemo, podigli majicu i hladili trbuh, no razgovor je tekao otprilike ovako.
Vidiš, Aleks, dugo se znamo, a opet nam, između ostalih stvari, stane srce svaki put kad te vidimo. Zašto tako djeluješ na nas?

Zato što i ja jako volim vas! Klik mi je najdraži magazin. Prije tri godine sam snimala naslovnicu, i bila sam prezadovoljna, sviđa mi se to što smo radili zajedno. Kada je stigao poziv da se opet slikam za Klik, objeručke sam ga prihvatila. Kao i prošli put, opet mi je sve to bilo veliki gušt raditi. (Hihi! op.ur.) Svaki put kad radim snimanja imam tisuću i jedno lice, nevjerojatne su mi te transformacije, uživam, a i dalje je kao na revijama, svaki put je nova škola, svaki put učim nešto novo, ali i to je
dio neke igre... Sve mi je to super - i zato smo si super!

U tvojem se životu zbiva mnogo toga, no lagali bismo svijetu i sebi kada ne bismo rekli da su povod za naše ponovno druženje tvoje prekrasne velike nove cice.

Jesu nove, ali kao da su moje čitav život. Samo sam malo odrasla, malo sam se istesala. Uostalom, zar fotke ne govore sve, zašto sad jašete po tome?

Po cicama? Jer ljudi imaju pravo znati! Na primjer, zašto si se odlučila na taj korak-dva? Bježiš li možda od sebe?

Ne, jednostavno mi je tako došlo jedan dan. Željela sam biti još savršenija, mislim da svaka žena može uvijek biti još ljepšom, i jako sam zadovoljna sobom otkad sam napravila taj zahvat. Prije sam bila zadovoljna sobom, a sad se još više volim. A pošto sam velika esteta i volim lijepe cure i lijepe dečke, tako sam i sama sebi još ljepša nego prije i uživam u svojem tijelu.

I nama si lijepa, ali znaš da si to oduvijek bila. Što si napravila sa starim cicama? Ako ti više ne trebaju, možemo li ih dobiti?

A što bi vi s njima?

Ništa perverzno, služile bi nam kao podložak ispred tipkovnice, već starimo i bole nas šake... od tipkanja. Karpalni kanal...

Ne znam baš, mislim da ću ih zadržati za sebe. Sebična sam djevojka! (smije se).

A kakav je ljubavni život uz nove cure? Lijepo izgledaju, da, ali može li se išta raditi s njima?

Može! Sve kao i sa starima!

Čvrsto stiskati?

Naravno.

Vezati?

Apsolutno!

Kapati vrućim voskom?

I to.

Gurati u neopren? Bosti?

Molim? Valjda... A što se tiče ljubavi, ne znam, volim puno plesati, volim adrenalin, volim sve ljude na svijetu, dajem ljubav prijateljima, imam puno muških prijatelja, volim ljude s kojima radim, volim se puno smijati...

Hm... Oprosti, deja vu. A veza?

A ljubavni život, u smislu da sam u nekoj vezi, to nemam. Nemam vremena za to. Puno radim i puno učim.

Znači, te nove cice u biti stoje? I slobodna si? Hura!

Da, ali ajmo pričati o nečem drugom, a ne samo o mojim grudima, ha?

O likovnoj umjetnosti?

Haha, u jezičnoj gimnaziji sam uvijek imala pet iz likovnog. Tko zna, možda jednom postanem i slikarica!

Mi se, recimo, ne možemo nadiviti Van Klompovoj ‘Fallen madonna with big boobies’...

Nevjerojatno!

Ok, ok. Nego, čitamo baš o onom starom perverznjaku koji je Vlatki ukrao gaće... Jel’ ti vratiš veš kad prekineš s dečkom?

Vratim veš. Ali volim vidjeti na frajerima dobre bokserice, pa čak i frendovima nekad to volim kupovati, u jarkim bojama, narančastoj, tirkiznoj... A volim i dobre muške guze - jednostavno mi je predivno vidjeti frajera s dobrom guzom u boksericama!

Tvoju dobru guzu nismo dugo vidjeli na TV-u, a voljeli bismo. Što spremaš?

Želja mi je dovršiti upravno pravo, gdje imam još sedam ispita, a na jesen upisati i studij novinarstva. To me jako zanima! A što se tiče televizije, ne smijem vam ništa reći - osim da biste me mogli gledati prije nego što se nadate!

A ako te hoćemo vidjeti odmah!??

Pravac Poreč! Tamo ću provesti ljeto i raditi kao PR u klubu Byblos. Obožavam lude partyje, bit ću svoja na svome. Vidimo se?

Skroz!

Fotogalerije

Objavi na Facebooku

FACEBOOK KOMENTARI: