01 Chicks

Beck'sov i Klikov kalendar

Beck'sov i Klikov kalendar za 2010. godinu predstavljen je na „Hot and Cool“ partyju koji je okupio više od 400 uzvanika u popularnom zagrebačkom klubu Aquarius.

Atraktivan kalendar, koji su Beck's i Klik pripremili kao božićni dar svim čitateljima, ukrašava dvanaest djevojaka s Klikovih naslovnica iz 2009. godine.

Među dvanaest djevojaka, na kalendaru se pojavljuju televizijska lica poput RTL-ovih voditeljica Belme Hodžić, Lorene Renko i Sanje Tahirović, loto djevojke Tine Katanić, popularne pjevačice Natali Dizdar i manekenke Ive Dragović. Ostale djevojke s kalendara su glumica Petra Dugandžić, Ava Karabatić, Miss Universe Sarah Ćosić, Ksenija Mišić, Tatjana Pašalić i Rea Matas.

Fotografi Beck'sova i Klikova kalendara su Tomislav Dolenec i Tomislav Može, dok su za atraktivan i maštovit styling zaslužni Nina Šklempe i Borut Mihalić.

Beck's sve ljubitelje dobre zabave nagrađuje tijekom cijele godine atraktivnim glazbeno-scenskim spektaklima pod nazivom Beck'sperience među kojima su ovogodišnji vrhunci bili rasprodana trip-hop senzacija Massive Attack i pop diva Beyonce. Beck'sov i Klikov kalendar za 2010. godinu mnogima će olakšati praćenje atraktivnih glazbenih događanja u organizaciji Beck'speriencea.

„Hot and Cool“ party uz house glazbu, hot Klik djevojke i cool Beck's potrajao je do ranih jutarnjih sati.

Objavi na Facebooku

FACEBOOK KOMENTARI: